Warning: include(/storage/content/89/160289/mickedubois.se/public_html/OLD/polisen/javascript.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/89/160289/mickedubois.se/public_html/includes/framework.php on line 7 Warning: include(): Failed opening '/storage/content/89/160289/mickedubois.se/public_html/OLD/polisen/javascript.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php:/storage/content/89/160289/pear/php') in /storage/content/89/160289/mickedubois.se/public_html/includes/framework.php on line 7 Diskografi

Svullo TV

Diskografi

1989 - För fet för ett fuck tillsammans med Electric Boys (singel)
    1990 - Ride On... (singel)
    1990 - Ride On... (album)
    1990 - Släta av mig, suckface (singel)
    1993 - Radio KRM (album)
    1993 - Do the Svullo Dance (singel)
    1993 - Öl-låten (singel)
    2002 - Res er för Sverige (inofficiell fotbolls-VM-låt) (singel)
    2003 - För fet för ett omslag (album)
    2003 - Vamos a la Svullos latinos (singel)



Den Roliga Historien

En läsvärd bok för alla som tyckte och tycker om vår älskade Micke

KÖP DEN HÄR